NOSALTRES

Què fem

Oferim programes per a millorar els equips de treball, el clima laboral i el benestar dels teus treballadors.

Atavic us proposa millorar el benestar de les persones, desenvolupant la calma i l’auto observació individual, capacitant a les persones perquè prenguin consciència d’on són, per poder desenvolupar després dinàmiques de grup que millorin el clima laboral i el treball en equip, millorant a l’hora els resultats de l’empresa.

Qui som

Som professionals amb una dilatada experiència en el món empresarial, al servei de les persones i les organitzacions amb l’objectiu d’acompanyar i guiar els processos de canvi cap a una millora, primer personal i després grupal, que porti a una millor comunicació, cohesió, integració i desenvolupament de l’equip, en pro del benestar corporatiu.

ATAVIC - Equip

Anna Margenat Arxé

Llicenciada en Enginyeria Agrònoma per la Universitat de Lleida. Estudis de Naturopatia i Medicina Tradicional Xinesa (MTX) a l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria i l’Escola de MTX Li Ping de Barcelona. Monitora Terapeuta de Txi kung acreditada per Neus Pintat Mateu i amb estudis complementaris a l’Institut Internacional de Qi Gong i l’Institut de Qi Gong de Barcelona.

Vaig descobrir el Txi Kung i la MTX l’any 2007 i des de llavors m’ha ajudat a conèixer-me i a entendre més fàcilment i acceptar el que passa al meu voltant. Vaig treballar durant molts anys en el sector de la construcció. Vaig tenir la sort de poder practicar Txi Kung en els llargs anys de la crisis immobiliària que em va permetre afrontar, dia a dia, les enormes dificultats que suposà amb la màxima enteresa possible.

Actualment combino la consulta de MTX amb les classes de Txi Kung i les col·laboracions amb les empreses. Treballo amb grups de malalts neurològics i persones afectades per la fatiga crònica i fibromiàlgia, entre d’altres.

Amb el Txi Kung he descobert el món apassionant de la MTX i el Taoisme i he pogut trobar el meu camí de vida, tant professional com personalment que em permet realitzar-me com a persona.

Gemma Gaseni

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en Dret per l’ISDE, Institut Superior de Dret i Empresa, Màster en Gestió de Recursos Humans per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciatura en Psicologia (en curs). Professora de Ioga certificada per l’A.E.P.Y. (Associació Espanyola de Practicants de Ioga, Organisme de la Unió Europea i habilitada pel Consell Català de l’Esport.

Malgrat que va estudia dret i el va exercí durant 10 anys, sempre va saber que no era la seva vocació, i gràcies a una lesió d’esquena, va començar a practicar ioga, d’això ja fa uns quants anys, i a poc a poc va anar profunditzant en l’estudi i la filosofia del Ioga. Després aprofitant el naixement dels seus fills, va redirigir la seva vida cap a on realment sentia la seva vocació. Amb el Ioga va sentí que creixia i va sentir que aportava alguna cosa de gran valor a els demes. Ha treballat en els últims 10 anys impartint classes de Ioga i relaxació a tot tipus de grups, i en especial en el món de l’educació abordant a través de la respiració conscient i la relaxació la cohesió de grups.

El Ioga em va proporcionar, a més d’una esquena saludable, una connexió profunda amb el meu cos, i alguna cosa que va més enllà de lo merament físic: el coneixement de mi mateixa.

Què oferim?

El nostre objectiu és primer desenvolupar l’escolta activa d’un mateix pera ser més conscients d’on som i de les nostres emocions, i així poder relacionar-nos millor amb l’entorn l’entorn i l’equip.

Atavic treballa des de la millora de l’auto coneixement d’un mateix mitjançant l’Atenció Plena, utilitzant per aconseguir-ho diferents tècniques com el Ioga, la respiració i el moviment conscient, el teatre, la cuina energètica i el Txi Kung. Proposem aprendre primer a reconeix ens a nosaltres mateixos per després poder relacionar-nos amb els altres. És a partir d’aquest punt que utilitzem dinàmiques de grup o Team Building per aprendre a relacionar-nos o actuar des de l’auto coneixement i el positivisme.

El nostre objectiu és primer desenvolupar l’escolta activa d’un mateix pera ser més conscients d’on som i de les nostres emocions, i així poder relacionar-nos millor amb l’entorn.

Tots necessitem experiències directes i intuïtives de com la tranquil·litat afecta el nostre cos i els nostres sentits.

És per això que en un entorn dinàmic alternem activitats que potencien el desenvolupament de la calma i l’auto coneixement amb dinàmiques grupals que potencien el fer junts i la creativitat.

Tots aprenem fent