Alimentació energética

Una alimentació deficient en quantitat i/o qualitat ens provocarà una baixada d’energia. Estarem sempre cansats, poder fins i tot esgotats, augmentaran les distraccions i badades i se’ns debilitarà el sistema immunològic. És bàsic per a un treball ràpid, ben fet i per a reduir les baixes saber què menjar i com hem d’alimentar-nos.

Des de la Medicina tradicional xinesa, la dietoteràpia energètica ens ensenya les diferents naturaleses energètiques dels aliments i les seves propietats terapèutiques que ens permeten equilibrar l’energia del nostre organisme.

Cada aliment produeix un efecte diferent en el nostre cos, així com el moment en el que ens el mengem, la barreja dels seus sabors, la seva naturalesa i el mètode de cocció. Una bona combinació de tots aquests elements pot potenciar el bon funcionament del nostre metabolisme i fer-lo més eficient i sa, potenciant la nostra energia vital.

Objectius:

  • Saber en què consisteix una alimentació sana i natural.
  • Conèixer la naturalesa energètica dels aliments i el seu efecte en el cos
  • Els mètodes de cocció i el seu efecte en el nostre organisme.
  • Elaboració de menús saludables segons necessitats.

Duració: 5 mòduls de 1,30 hores

Alimentación Energética