Cuina energètica en grup

L’objectiu d’aquest team building és múltiple:

  • Saber organitzar-se en un grup improvisat i disposant de temps limitat per tal de poder treballar coordinadament des de la creativitat, l’organització, el repartiment del treball i l’execució de les tasques demanades.
  • Conèixer la importància dels hàbits de salut diaris per al present i el futur. Concretament adonar-se del valor que té ser conscients del que mengem i com mengem cada dia.
  • Aprendre a menjar sa per a tenir una bona salut i capacitat de recuperació.

La dinàmica del taller és la següent: a partir d’uns coneixements bàsics sobre cuina energètica, es demana a cada grup, preferiblement de 3 persones, que dissenyin una recepta amb un objectiu terapèutic concret ( per a l’ansietat, per a relaxar, per combatre el cansament,…) i elaborin. Posteriorment caldrà explicar per a la resta de grups què s’ha fet i per què i es compartiran els plats elaborats.

Durada del taller: 2 hores mínim. Es realitzarà en un espai de cuina adequat a les necessitats.

(La dietoteràpia energètica és una de les sis branques de la medicina tradicional xinesa (MTX) i es caracteritza per utilitzar la naturalesa energètica dels aliments per equilibrar i augmentar el Txi vital o energia vital)

Cuina Energetica