ACTIVITATS

Mitjançant diferents tècniques treballem amb tot allò que emergeix del grup afavorint un procés de transformació dels membres del grup a partir de l’observació, comprensió i modificació de tots aquells patrons adquirits, defenses i resistències. Acompanyem les persones en aquesta transformació per tal que en prenguin una major consciència i ho integrin.

La nostra missió és que prenguin consciència que les reaccions individuals i les del grup són vasos comunicants i que cada participant pot trobar el seu espai en el grup amb la finalitat de cohesionar l’equip.

Teatre & Mindfulness

Les eines teatrals i el Mindfulness ens permeten fer escolta activa d’un mateix per tal de treballar aquelles emocions i situacions que ens neguitegen i aprendre a gestionar-les millor.

Teatre terapèutic

Per mitjà de la creativitat i l’espontaneïtat que les eines teatrals ens estimulen treballem amb l’observació, la comprensió i la modificació de tots aquells patrons adquirits, defenses i resistències. El joc teatral facilita la transformació de les persones.

Cuina energètica en grup

La varietat de caràcters d’un grup es pot combinar com es combinen els diferents sabors d’un plat.

Els hàbits de salut es poden afrontar des de moltes perspectives, però a nosaltres ens agrada molt la visió que de la vida i la salut té el món Oriental. Es basa en donar aquells recursos naturals al nostre organisme que li permeten desenvolupar-se de la millor manera possible, acostant-nos a l’equilibri físic i emocional que ens aporta benestar i salut. Es només des de la salut que podrem desenvolupar-nos eficientment  i sentint-nos satisfets en tots els àmbits de la nostra vida.

Persones sanes, equips eficients, empreses excel.lents.

Gestionar millor l’estrès

Dirigit a qualsevol persona que vulgui reduir el seu estrès i millorar les seves relacions, eficiència i benestar.

Alimentació energètica

“Fes que el teu aliment sigui la teva medicina”
Hipòcrates

Gestió de l’ansietat i l’insomni

El descans i l’alimentació sana i equilibrada són la base per a una bona salut.

A través de diverses tècniques que afavoreixen la autobservació i el autodescubriment, guiem a les personis a trobar la seva naturalesa més íntima i desenvolupar la capacitat d’experimentar la realitat d’una manera més plena, amb una major gestió de la seva ment, les seves emocions i el seu cos.

Respiració y Atenció Plena

Aprenem a connectar amb la nostra respiració, a ser conscients d’ella, per a després, amb la respiració com a principal eina, poder aprendre diferents tècniques.

Txi Kung

Txi Kung és l’entrenament de la energia vital, aprenem a cultivar la vida.

Ioga

Ioga és parar les fluctuacions de la ment.

HAN CONFIAT EN NOSALTRES

logo espai natura
logo spherium
Logo AON
Logo CMD Sport
Logo Geiser