ACTIVITATS

Els hàbits de salut es poden afrontar des de moltes perspectives, però a nosaltres ens agrada molt la visió que de la vida i la salut té el món Oriental. Es basa en donar aquells recursos naturals al nostre organisme que li permeten desenvolupar-se de la millor manera possible, acostant-nos a l’equilibri físic i emocional que ens aporta benestar i salut. Es només des de la salut que podrem desenvolupar-nos eficientment  i sentint-nos satisfets en tots els àmbits de la nostra vida.

Persones sanes, equips eficients, empreses excel.lents.

La gestió del temps i la càrrega d’estrès

“Dirigit a autónoms i empresaris de la petita i mitjana empresa o a qualsevol persona de l’equip directiu que vulgui reduir el seu estrès i millorar les seves relacions i eficiència”

Alimentació energètica

“Fes que el teu aliment sigui la teva medicina”
Hipòcrates

Gestió de l’ansietat i l’insomni

“El descans i l’alimentació sana i equilibrada són la base per a una bona salut”

Prèvia anàlisi de les necessitats de l’equip humà amb el qual treballem, plantegem reptes al grup, mai amb l’objectiu que aconsegueixin superar-lo o no, sinó amb l’únic objectiu que es tornin més conscients del que succeeix en un mateix i en l’equip durant el procés del repte.

La nostra missió és que prenguin consciència que les reaccions individuals i les del grup són basos comunicants i que cada participant trobi el seu espai en el grup amb la finalitat de cohesionar l’equip.

Cuina energètica en grup

“La varietat de caràcters d’un grup es pot combinar com es combinen els diferents sabors d’un plat”

Dinàmiques de grup basades en la consciència corporal

“Un espai on parar abans de començar, una pausa en la vida, pera connectar amb tu mateix i amb el teu entorn”

Teatre

“El teatre no és la vida real ni tampoc una còpia perfecta de la vida real. Només és un punt d’accés”

A través de diverses tècniques que afavoreixen la autobservació i el autodescubriment, guiem a les personis a trobar la seva naturalesa més íntima i desenvolupar la capacitat d’experimentar la realitat d’una manera més plena, amb una major gestió de la seva ment, les seves emocions i el seu cos.

Respiració y Atenció Plena

Aprenem a connectar amb la nostra respiració, a ser conscients d’ella, per a després, amb la respiració com a principal eina, poder aprendre diferents tècniques.

Chi Kung

“Chi Kung és l’entrenament de la energia vital”

Ioga

“Ioga és parar les fluctuacions de la ment”

HAN CONFIAT EN NOSALTRES

logo espai natura
logo spherium
Logo AON
Logo CMD Sport
Logo Geiser